Gemeente Den Haag | Stadsdeel Segbroek
Gemeente Den Haag | Stadsdeel Segbroek
26 Mar 2021

Wijkvisie herinrichting Bomenbuurt

Binnen enkele jaren is vrijwel de gehele riolering van de Bomenbuurt toe aan vervanging. Dit moment is door de Bewonersorganisatie Bomenbuurt (SBOB) aangegrepen om samen met het stadsdeel Segbroek een dialoog in de wijk te starten. Om zo de kansen en mogelijkheden voor een herinrichting van de buitenruimte in beeld te brengen. De informatie die deze dialoog heeft opgeleverd, is door een werkgroep van bewoners vertaald in een ‘Wijkvisie Bomenbuurt’.

De werkgroep Wijkvisie Bomenbuurt nodigt alle inwoners van de Bomenbuurt uit om de wijkvisie te bekijken en hierover enkele vragen, dilemma’s of peilingen te beantwoorden. Dit kan vanaf 29 maart 2021.

De komende weken zullen we de 7 thema’s van de wijkvisie in filmpjes toelichten en stellen we jou hier meerdere vragen over.

In het filmpje vertellen de Voorzitter van de wijkvereniging en de stadsdeeldirecteur hierover.

This message and its reactions are visible in 1 neighbourhoods and on the public participation pages
Nice
17
Thanks
5
This is part of
folder Project
Wijkvisie herinrichting Bomenbuurt

Hoe meer inwoners van zich laten horen, hoe sterker we staan richting de gemeente en de politiek om ook echt iets met onze wensen voor de buitenruimte te doen. Dit is nodig omdat voor het uitvoeren van onze wensen er veel extra geld nodig is. Laat je…

Read more
arrow_upward