Gemeente Den Haag | Stadsdeel Segbroek
Gemeente Den Haag | Stadsdeel Segbroek
03 Aug

Evaluatie vergunningsplicht Weimarstraat en Beeklaan

Op 3 november 2020 heeft de burgemeester van Den Haag besloten dat delen van de Weimarstraat en de Beeklaan een vergunningplicht krijgen. Een vergunningsplicht betekent dat je als ondernemer eerst een vergunning bij de gemeente moet aanvragen. Als je de vergunning krijgt, dan pas kun je starten met je winkel, restaurant, etc.

De gemeente doet dit om ervoor te zorgen dat er eerlijke ondernemers in de Weimarstraat en de Beeklaan komen. Ondernemers die van de Weimarstraat en de Beeklaan een prettige omgeving willen maken.

Besluit

De vergunningsplicht in de Weimarstraat en de Beeklaan eindigt in november 2023. De burgemeester moet nu besluiten of hij verder gaat met de vergunningsplicht. Hij doet dit alleen als het écht nodig is. En daarom zijn wij ook benieuwd naar uw mening. U woont namelijk in deze buurt en ziet en hoort veel.

Wij willen u dan ook vragen om een vragenlijst in te vullen. De resultaten van de vragenlijst nemen wij mee in de evaluatie.

Enquête

Ga naar https://nl.surveymonkey.com/r/JV8KDPN om naar de vragenlijst te gaan. U kunt de vragenlijst invullen tot uiterlijk 14 augustus.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Thanks
8

Activity in the digital neighbourhoodnetwork Hoplr

Valkenboskwartier
8 likes
9 comments
This is part of
folder Project
Samen voor een betere buurt

Met 'Samen voor een betere buurt' werken bewoners, ondernemers, organisaties en de gemeente Den Haag samen aan de verbetering van de leefbaarheid en veiligheid in het gebied Weimarstraat-Beeklaan.

De veiligheid en leefbaarheid staan in dit gebied …

Read more
710 days remaining
arrow_upward