Gemeente Den Haag | Stadsdeel Segbroek
Gemeente Den Haag | Stadsdeel Segbroek
19 Apr 2021

Tevredenheid participatietraject Wijkvisie Bomenbuurt

De Bewonersorganisatie Bomenbuurt (SBOB) is samen met het stadsdeel Segbroek een dialoog in de wijk te gestart om in beeld te krijgen hoe de aanstaande rioolvervanging benut kan worden op de buitenruimte her in te richten. De informatie die deze dialoog heeft opgeleverd, is door een werkgroep van bewoners vertaald in een ‘Wijkvisie Bomenbuurt’.

De afgelopen 3 weken hebben wij de wijkvisie bestaande uit de 7 verschillende thema's onder de aandacht gebracht op Hoplr en op de website segbroek.hoplr.com. Alle inwoners konden laten weten of zij zich konden vinden in de wijkvisie.

Op alle thema's kan je t/m 30 april reageren:

Waar vind je alle thema’s binnen het buurtnetwerk Hoplr?

  1. klik op de knop ‘’meer’’
  2. klik op de blauwe knop ‘’participatie''
  3. klik op ‘’bekijk project’’

Hoe meer bewoners van zich laten horen, hoe sterker we staan om ook echt iets met de wensen van bewoners voor de buitenruimte van de Bomenbuurt te doen. Dit is nodig omdat er veel extra geld nodig is voor het uitvoeren van deze wensen.

Heb je al gestemd? Bedankt! In deze laatste enquête vragen wij hoe je deze manier van participatie hebt ervaren.

Survey: Tevredenheid participatietraject Wijkvisie Bomenbuurt It is unfortunately no longer possible to fill in the survey because it has been closed at 04 May 2021.
Thanks
1

Activity in the digital neighbourhoodnetwork Hoplr

Bomenbuurt
1 like
11 comments
This is part of
folder Project
Wijkvisie herinrichting Bomenbuurt

Hoe meer inwoners van zich laten horen, hoe sterker we staan richting de gemeente en de politiek om ook echt iets met onze wensen voor de buitenruimte te doen. Dit is nodig omdat voor het uitvoeren van onze wensen er veel extra geld nodig is. Laat je…

Read more
arrow_upward