Gemeente Den Haag | Stadsdeel Segbroek
Gemeente Den Haag | Stadsdeel Segbroek
21 Dec

Nieuws van de Transformatiemanager

Abdel Bouchibti, Transformatiemanager van de Weimarstraat vertelt over ontwikkelingen in de Weimarstraat-Beeklaan:

  • Spijslokaal aan de Weimarstraat 87 is enkele maanden geleden opgesplitst in de bestaande ijssalon met daarnaast als toevoeging Tarts, Catering & Cakes.
  • Noor damesmode heeft zich onlangs op de Weimarstraat 142 gevestigd.
  • Op de Weimarstraat 254C begint binnenkort The Kit Chen. Dat is een catering-afhaalformule waarbij je ook de keuken kunt afhuren.
  • Bakker Belastingadviezen zal zich begin 2023 vestigen op de Weimarstraat 205.
  • Op de Weimarstraat 213 start in het voorjaar van 2023 een Kinderdagverblijf.
  • Atelier Ende / een atelier in keramiek-meubels, -objecten en -kunst / gevestigd in het oude bankpand aan de Weimarstraat 301 gaat in het voorjaar van 2023 van start.

Uitstralingsproject

Het uitstralingsproject Weimarstraat is in volle gang. Daarbij ligt de focus op de Weimarstraat deel 3. Voor 15 panden met een laagwaardige exterieur/winkeluitstraling zijn door een drietal architecten gevelimpressies gemaakt die recht doet aan de oorspronkelijke architectuur.

De transformatiemanager is met de pandeigenaren en de ondernemers van de betreffende panden in gesprek om ze zover te krijgen dat ze de eigen winkelgevel en pui opknappen conform de gemaakte geveimpressies.

Zo lopen er gesprekken met de eigenaren van de Weimarstraat 301 t/m 343 (Free Kick t/m Doner Pizza), Weimarstraat 327 (bakkerij Ashok), Weimarstraat 279 (bij Dadem administratiekantoor gaat de luifel er af), de Weimarstraat 269 t/m 277 (Telecomwinkel Shoppy Land en Haaglandia) en o.a. de Weimarstraat 212 (de Haagse Vloercenter).

Een belangrijk onderdeel van het Uitstralingsproject is de aanpak van de reclame-uitingen. Op de Weimarstraat deel 3 zijn we in gesprek met 20 ondernemers om die te voorzien van een nieuwe eigentijdse reclame-uitingen passend bij het gevelbeeld van de Weimarstraat deel 3.

Nice
2
Thanks
30
Wow
3

Activity in the digital neighbourhoodnetwork Hoplr

Valkenboskwartier
19 likes
Koningsplein en omgeving
14 likes
Rond de Energiecentrale
2 likes
This is part of
folder Project
Samen voor een betere buurt

Met 'Samen voor een betere buurt' werken bewoners, ondernemers, organisaties en de gemeente Den Haag samen aan de verbetering van de leefbaarheid en veiligheid in het gebied Weimarstraat-Beeklaan.

De veiligheid en leefbaarheid staan in dit gebied …

Read more
828 days remaining
arrow_upward