Gemeente Den Haag | Stadsdeel Segbroek
Gemeente Den Haag | Stadsdeel Segbroek
09 Nov

Terugblik Bewonersavond Weimarstraat-Beeklaan van 19 oktober 2022

8 images

Bewoners, ondernemers, de gemeente en wijkpartners hebben de afgelopen jaren met het Wijkoverleg Weimarstraat-Beeklaan samen gewerkt aan de verbetering van de veiligheid en leefbaarheid in het gebied Weimarstraat-Beeklaan. In oktober 2022 organiseerde het Wijkoverleg een interactieve avond met een informatiemarkt waar de resultaten van deze samenwerking werden gepresenteerd. Ook gaven de deelnemers een kijkje in de toekomst door te vertellen over de lopende en geplande acties, én wat er nog nodig is ‘voor een betere buurt’. De aanwezigheid van zo'n 130 bewoners, ondernemers en medewerkers van gemeente, politie en, wijkorganisaties laat zien dat de wijkaanpak leeft en op veel betrokkenheid kan rekenen.

Bekijk de video

Voor deze wijkbijeenkomst is een filmpje over de resultaten gemaakt en geven bewoners en ondernemers aan wat nog moet gebeuren voor een betere buurt.

Nice
1

Activity in the digital neighbourhoodnetwork Hoplr

Koningsplein en omgeving
1 like
This is part of
folder Project
Samen voor een betere buurt

Met 'Samen voor een betere buurt' werken bewoners, ondernemers, organisaties en de gemeente Den Haag samen aan de verbetering van de leefbaarheid en veiligheid in het gebied Weimarstraat-Beeklaan.

De veiligheid en leefbaarheid staan in dit gebied …

Read more
1006 days remaining
arrow_upward