Gemeente Den Haag | Stadsdeel Segbroek
Gemeente Den Haag | Stadsdeel Segbroek
07 Jun 2022

Schoonheid uit chaos: kunstetalageroute Weimarstraat

07 JUN
Tuesday - 13:28 Saturday 25/Jun - 23:59
Culture, sports and leisure Weimarstraat, Den Haag, Nederland

Kom kijken naar de tweede editie van de Kunstetalage tour door de Weimarstraat! PEPE Den Haag nodigt iedereen uit om van 5 t/m 25 juni kunst in de etalages van de Weimarstraat te bewonderen. Een route die een lust voor het oog is. Kunstenaars van onder andere The Hague Street Art geven hun kijk op het thema ‘Schoonheid uit chaos’. Laat je tijdens een wandeling door de Weimarstraat verwonderen door vele niet eerder vertoonde werken van deze toffe kunstenaars. Ook kun je meedoen aan een prijsvraag waarvan de hoofdprijs een goodiebag vol met kunst is! Op zaterdag 25 juni van 17:00 tot 20:00 maakt PEPE Den Haag de winnaar bekend tijdens de finissage in WijWeimar. Iedereen is welkom voor een hapje en een drankje!

Meer weten info@pepedenhaag.nl of Facebookpagina/Instagram van PEPE Den Haag

Dit project had niet kunnen bestaan zonder

Gemeente Den Haag/ Stadsdeelkantoor Segbroek, The Hague Street art, Vereniging BIZ Weimarstraat en uiteraard het enthousiasme van de winkeliers.

This is part of
folder Project
Samen voor een betere buurt

Met 'Samen voor een betere buurt' werken bewoners, ondernemers, organisaties en de gemeente Den Haag samen aan de verbetering van de leefbaarheid en veiligheid in het gebied Weimarstraat-Beeklaan.

De veiligheid en leefbaarheid staan in dit gebied …

Read more
828 days remaining
arrow_upward